Bosch 2024 Smart system, Superieur !

Chiq, duidelijk en nog veiliger…. De Kiox 500 en de Kiox 300 zijn displays voor het smart systeem en je robuuste, slimme metgezellen. Ze kunnen intuïtief worden bediend via de bedieningseenheid, zijn compact en beschermd tegen spatwater en stof. Het kleurendisplay is prima leesbaar en bij de Kiox 500 zelfs 40 procent groter. Daarmee is het schermoppervlak bijna twee keer zo groot als dat van de Kiox 300. Beide displays zijn ideaal voor sportieve avonturen en uitdagende tochten.

NIEUW Display als sleutel

Maak van je Kiox 300 of Kiox 500 een sleutel voor je eBike. Het is net zo intuïtief als het klinkt: je neemt het display van de houder en bergt het op. Zo is je eBike snel extra beschermd. Plaats het display terug en schakel daarmee de motorondersteuning in om weg te rijden.

Nieuw: minimalistische navigatiefunctie

Met de duidelijke, gratis navigatiefunctie voor de Kiox 500 en de Kiox 300 bereik je je bestemming nog beter: plan je route in de eBike Flow-app of importeer deze vanuit komoot. Via Bluetooth breng je ze over naar je display: Een pijl geeft je huidige positie aan. De route wordt aangegeven door een duidelijke lijn met afslaginstructies om je te begeleiden. Met de Kiox 500 klinken extra waarschuwingsgeluiden, bijvoorbeeld vlak voor een bocht. De aankomsttijd, afstand en tijd tot de bestemming alsmede de actieradius per rijmodus kun je met de bedieningseenheden op de Kiox 500 en de Kiox 300 oproepen.

VERDER….. de standaard batterij bevat inmiddels 500 Wh, op de luxere fietsen is dit al 625 Wh en het top-segment fietsen gaat naar 750 Wh & mogelijkheid tot extra range extender van 250Wh op 2024 modellen bij KTM!
App….. Met de nieuwe Bosch flow app bepaal je zelf waar je heen wilt, wat je wilt zien of hoe je de fiets afgesteld wilt hebben! Ook zijn updates nu bereikbaar via je smartphone en zelf overdraagbaar naar je E-bike.
Smart phone grip…. Je smartphone op het stuur
Maak van je smartphone eenvoudig in een eBike-display: Bevestig de SmartphoneGrip op het stuur, plaats je smartphone erop en open de eBike Flow-app. Terwijl je smartphone draadloos wordt opgeladen via de SmartphoneGrip, navigeert de eBike Flow-app je betrouwbaar naar je bestemming. Deze toont je alle belangrijke rijgegevens, van de snelheid tot het laadniveau van de eBike-accu en de aankomsttijd.

Snel schakelen tussen verschillende displays
Volledige modulariteit en vrije keuze tussen displays: je kunt je smartphone gebruiken met de SmartphoneGrip of de Kiox 300 op de displayhouder monteren. De Kiox 300 is geschikt voor sportief gebruik, je smartphone is het juiste display voor meer ontspannen ritten, bijvoorbeeld door de stad.
Gps module/alarm….. Bescherm je eBike
eBikes zijn populair, ook bij dieven. Of je deze nu slechts kort stalt of voor als je langer weg bent: via je smartphone ben je er altijd mee verbonden en blijf je onbezorgd.
Laat daarvoor de ConnectModule op je eBike aanbrengen. Neem een abonnement op Flow+ en krijg toegang tot de premiumservice eBike Alarm. Verbind beide. Als je voortaan je eBike uitschakelt, wordt eBike Alarm auto­matisch geactiveerd en beschermt dit je eBike beter tegen diefstal. Enkele fietsen in onze winkel zijn hier standaard mee uitgevoerd, mij anderen is het optioneel (alleen in combinatie met het smart system!)

Bovengenoemde innovaties zie je terug op de verschillende KTM , STEVENS en Bergamont fietsen in onze winkel.

Wilt u alle mogelijkheden zien, bezoek onze winkel of deze link … https://www.bosch-ebike.com/nl/

Ook zijn de verschillende besturingselementen allemaal uit te wisselen, je kunt je fiets dus ook gewoon (laten) upgraden naar één van de bovengenoemde bedienings displays.

< Terug naar het overzicht

1