avontuur
focus
innovatie

OPHUISFIETSEN.NLavontuur
focus
innovatie

OPHUISFIETSEN.NLavontuur
focus
innovatie

OPHUISFIETSEN.NLOver ons

Ophuis Fietspeciaalzaak is een echt  familiebedrijf, opgericht in 2005 door Jos en Anita Ophuis. Het bedrijf is vanaf de start voortdurend gegroeid. Pijlers van dit succes zijn de enthousiaste, vakbekwame medewerkers. Samen met het uitgebreide assortiment en een focus op innovatie levert dit steeds weer – steeds meer – tevreden klanten op.

JOS

‘WEET ALLES’

59 jaar jong, de initiator van dit mooie bedrijf, fietst graag in de natuur voor de nodige conditie. Houdt van motoren in de seventies stijl, puur en onbehouwen, zoals zijn Yamaha XJR1300 

ANITA

‘REGELT ALLES’

55 jaar jong, echtgenote van Jos, houdt van een gezellige fiets-dagtocht met vrienden. Ook Anita rijdt graag motor, het liefst met haar Yamaha MT07 door Engeland ( maar dan gaat Jos natuurlijk mee! )

robert

‘SMEERT ALLES’

25 jaar, potentiele opvolger en technische man, mountainbiket en racet voor de sport. Robert heeft inmiddels alles geleerd wat er te leren valt over de moderne fietstechniek. Je raadt het al, ook Robert is bevangen door het motorrijden, Valentino Rossi is zijn grote voorbeeld.

MARNICK

‘LEERT ALLES’

18 jaar, fietstechnicus in opleiding. Marnick hoopt dit jaar het 1e deel van zijn opleiding af te kunnen sluiten. Hij is amateur wielrenner én cyclocrosser en stopt heel veel van zijn vrije tijd in trainingen en wedstrijden.

GEZOCHT:

NIEUWE COLLEGA

Wij zijn op zoek naar een: Allround fietsmonteur, leerling of een zij instromer. 

Bekijk hier de volledige vacature >

solliciteer

Lijkt het je wat om bij ons te
werken? Stuur een motiverende
sollicitatie en een CV naar
info@ophuisfietsen.nl

solliciteer

Lijkt het je wat om bij ons te
werken? Stuur een motiverende
sollicitatie en een CV naar
info@ophuisfietsen.nl