avontuur
focus
innovatie

OPHUISFIETSEN.NLavontuur
focus
innovatie

OPHUISFIETSEN.NLavontuur
focus
innovatie

OPHUISFIETSEN.NLOver ons

Ophuis Fietspeciaalzaak is een echt  familiebedrijf, opgericht in 2005 door Jos en Anita Ophuis. Het bedrijf is vanaf de start voortdurend gegroeid. Pijlers van dit succes zijn de enthousiaste, vakbekwame medewerkers. Samen met het uitgebreide assortiment en een focus op innovatie levert dit steeds weer – steeds meer – tevreden klanten op.

JOS

‘WEET ALLES’

61 jaar jong, de initiator van dit mooie bedrijf, fietst graag in de natuur voor de nodige conditie. Houdt van motoren in de seventies stijl, die hij zélf bouwt. Rijdt gewoonlijk op een KTM 790 Adventure 

ANITA

‘REGELT ALLES’

58 jaar jong, echtgenote van Jos, houdt van een gezellige fiets-dagtocht met vrienden. Ook Anita rijdt graag motor, het liefst met haar KTM & Duke door Engeland ( maar dan gaat Jos natuurlijk mee! ) Ook rijdt ze in het weekend graag op haar E-mtb!

robert

‘SMEERT ALLES’

28 jaar, potentiele opvolger en technische man, mountainbiket en racet voor de sport. Robert heeft inmiddels alles geleerd wat er te leren valt over de moderne fietstechniek. Je raadt het al, hij rijdt hier in ook de topmodellen sport fietsen van KTM. De custom KTM Scarp met Sram XX1 AXSis de top wat er op dit moment op de markt is. Voor avontuur op vakantie staat de Stalen Tout terrein zijn mannetje!

STEFAN

‘SMEERT ALLES’

33 jaar, inmiddels 2 jaar bezig met de omscholing tot fietstechnicus en is hiervóór werkzaam geweest in de fiets- en schaatssport. Naast mountainbiken en racen is Stefan een gedreven schaatser. Hij werkt op fulltimebasis als fietstechnicus in onze werkplaats.

Kom je bij ons werken? 

Wij zijn op zoek naar een allround fietsmonteur. Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan onze vacature of neem contact met ons op.

Bekijk hier de vacature

solliciteer

Lijkt het je wat om bij ons te
werken? Stuur een motiverende
sollicitatie en een CV naar
info@ophuisfietsen.nl

solliciteer

Lijkt het je wat om bij ons te
werken? Stuur een motiverende
sollicitatie en een CV naar
info@ophuisfietsen.nl