avontuur
focus
innovatie

OPHUISFIETSEN.NLavontuur
focus
innovatie

OPHUISFIETSEN.NLavontuur
focus
innovatie

OPHUISFIETSEN.NLcustom built

FIETSEN

Voldoet een ‘gewone’ fiets niet aan je wensen?
Stel dan bij Ophuis jouw eigen fiets samen.

Custom built fietsen zijn er voor mensen met speciale wensen. Bijvoorbeeld voor lange mensen of mensen met eigen eisen qua techniek.

Of omdat je gewoon lekker eigenwijs een fiets wil die niemand anders heeft. 

Custom built fietsen worden samengesteld om zo onderhoudsvriendelijk en betrouwbaar mogelijk te zijn voor veel kilometers onder zware belasting. Zowel on- als offroad. Het kan ook heel goed zijn dat je gewoon een roze fiets wilt die zo licht mogelijk loopt of dat je 2 meter lang bent en geen genoegen neemt met een confectiemaat die net niet helemaal bij jou past.

Stel daarom je eigen fiets samen met ons. Laat je door ons adviseren om tot de juiste mix van componenten, frames en toebehoren te komen.

Wij leveren deze maatwerk-service met de 2 merken: TOUT TERRAIN en STEVENS (racefietsen).

Stevens Racefiets

Stevens fietsen worden in Duitsland ontwikkeld en geassembleerd. Het innovatieve denken van het Hamburgse bedrijf zorgt ervoor dat je veilig, comfortabel en met de nieuwste technieken onderweg bent.

Een racefiets en dan precies zoals jij hem wilt..

Bekijk enkele voorbeelden op de ‘Vind jouw fiets’ pagina met het filter ‘Stevens’.

 

Vind jouw fiets

De tour- en vakantiefiets

Tout terrain

Tout Terrain is een Duits speciaal-merk dat ontstaan is uit de wereldreis-ervaringen van de oprichters. Alle frames zijn opgebouwd uit speciaal- en roestvaststaal legeringen en te combineren met álle soorten aandrijvingen en versnellingssystemen zodat je zélf een behoorlijke invloed hebt op het budget.Dit merk biedt een belastbaarheid van om en nabij de 170 kg. Ook heb jede vrijheid om te customizen en je eigen kleur te kiezen.

Vind jouw VAKANTIEfiets op deze site TOUTTERRAIN SAMENSTELLEN