Winkelen is weer mogelijk !

Je bent vanaf 3 maart weer van harte welkom in onze winkel om een mooie fiets uit te zoeken, wél op afspraak volgens de nieuwe corona maatregelen, maar dat mag de pret zeker niet drukken . Op deze manier kunnen we je zelfs méér aandacht geven dan in een winkel vol kijkers !

Als je ons belt voor een afspraak dan wordt er op een nader te bepalen dag en tijdstip een vol uur voor je uitgetrokken, je mag dan max met zijn tweeën komen.

De basis regels , anderhalve meter en het mondkapje, blijven nog van kracht ( maar dat zijn we met zijn allen inmiddels al gewend )

Een fiets (bij)bestellen is in deze tijd wel een dingetje, alle fietsen die we vorig jaar voor seizoen 2021 besteld hebben krijgen we ook met zekerheid in de winkel, een groot deel is inmiddels binnen en de rest komt ergens tussen nu en juni. Je bent dus verzekerd van nieuwe fiets als die inmiddels bij ons op voorraad staat, je moet even wachten als deze op onze bestellijst bij de fabriek staat en je moet geduld hebben tot na de zomervakantie als hij bij de fabriek op uitverkocht staat. Bij alle fabrikanten wordt er nu zeer matig geproduceerd door logistieke problemen in transport en onderdelenvoorziening. Dit probleem zal zich zelfs nog doorzetten naar seizoen 2022.

Graag tot ziens in onze winkel,

Team Ophuis


< Terug naar het overzicht

1