Winkelen is weer mogelijk !

Sinds de laatste versoepelingen ben je, zonder afspraak, weer van harte welkom in onze winkel om een mooie fiets uit te zoeken, wél met de inmiddels bekende coronamaatrdegelen als mondkapje en 1,5 meter, maar dat mag de pret zeker niet drukken .

Bellen voor een afspraak mag trouwens nog steeds, mensen vinden dat soms prettiger en voor ons is het geen straf.

Op de vierkante meters in onze winkel mogen we zo’n 4 stelletjes tegelijk ontvangen, als het veel drukker dreigt te worden moeten we helaas nog steeds ingrijpen.

De werkplaats is niet toegankelijk voor publiek, we proberen een beetje een “Bubbel” te houden voor onze monteurs, die dan gewoon zonder mondkapje hun werk kunnen doen. Dus gewoon even melden bij de balie en wij doen de rest.

Een fiets (bij)bestellen is in deze tijd wel een dingetje, alle fietsen die we vorig jaar voor seizoen 2021 besteld hebben krijgen we ook met zekerheid in de winkel, een groot deel is inmiddels binnen en de rest komt ergens tussen juli en september. Je bent dus verzekerd van nieuwe fiets als die inmiddels bij ons op voorraad staat, je moet even wachten als deze op onze bestellijst bij de fabriek staat en je moet geduld hebben tot na de zomervakantie als hij bij de fabriek op uitverkocht staat. Bij alle fabrikanten wordt er nu zeer matig geproduceerd door logistieke problemen in transport en onderdelenvoorziening. Dit probleem zal zich zelfs nog doorzetten naar seizoen 2022.

Graag tot ziens in onze winkel,

Team Ophuis


< Terug naar het overzicht

1