CORONA, update 24/3

Aangescherpte maatregelen, voor ons en voor jou

We móeten ons houden aan de door de regering opgelegde maatregelen en protocollen maar we helpen jullie zo goed en zo lang mogelijk

Hygiene protocol

De door jou aangeboden reparatiefiets moet minstens een dag vóór de geplande reparatie bij ons aanwezig zijn. Voor planning zijn we per telefoon, Email, sms en app-service bereikbaar, dit om onnodig dubbele bezoeken te voorkomen.

De bedieningselementen en handvatten van jouw fiets worden door ons vakkundig gedesinfecteerd alvorens er mee aan het werk te gaan. Ook ná de reparatie worden deze werkzaamheden herhaald, je haalt dus ook weer een cleane fiets op.

Deurgrepen worden over de gehele dag door ons gereinigd, je kunt dus veilig binnenkomen

Onze ontvangstbalie is tijdelijk verdiept om de 1,5 meter afstand gemakkelijker te maken.

Groepsvorming: winkel en werkplaats

Om groepsvorming en te nauwe contacten te voorkomen mogen zich niet teveel mensen in de winkel ophouden ( 1,5 m regel). Dit proberen we te bereiken door zoveel mogelijk op afspraak te doen en deze afspraken zoveel mogelijk op afstand te plannen ( tel, sms, email, app) Kijken naar een nieuwe of gebruikte fiets, en deze ook uitproberen, kan dus gewoon als altijd. We nemen ook ruim de tijd voor jouw bezoek, maar graag wél op afspraak, anders is dit allemaal niet gewoon niet te doen.

Onze werkplaats is gewoon operationeel, maar even niet publiek ! toegankelijk. Zo beschermen wij onze monteurs en kunnen onze klanten zo lang mogelijk gebruik maken van onze service.

Aanvullend

  • Er is voorlopig geen koopavond meer, wij sluiten door de week om 18.00 uur en op zaterdag om 16.00 uur
  • Wij halen en brengen fietsen in de gevallen dat het niet anders gaat, binnen Oldenzaal is dit tijdens deze crisis gratis
  • Een lekker kopje koffie hebben we nog steeds voor jou, échter, je mag even niet meer zelf het apparaat bedienen, dat doen wij dan wel.
  • Wij adverteren onze 2e hands fietsen even niet uitgebreid op marktplaats om voldoende aanbod te houden voor ons plaatsgenoten.

Het is niet moeilijk

  • heb je gewoon een vraag ? > > bel, mail, sms of app ons ! en je krijgt antwoord
  • heb je een onderdeel of accessoire nodig ? >> bel, mail, sms of app ons ! Wij vertellen je wat er mogelijk is en wat het kost.
  • Op zoek naar een mooie 2e-hands ? >> bel, mail, sms of app ons ! graag horen we wel even wát je zoekt en in welke prijsklasse. Wij leveren jou vooraf plaatjes van mogelijke fietsen en alle bijbehorende gegevens ( staat, prijs, garantie ) Natuurlijk alles vrijblijvend. Hierna kan desgewenst een bezoek én proefrit gepland worden. Wij werken onze website z.s.m. bij met ons gehele aanbod.
  • Op zoek naar een nieuwe fiets ? >> bekijk de verschillende fietsen op onze website cq fabriekswebsite en/of bel, mail, sms, app ons voor een afspraak in de winkel. Wij informeren jou dan ook over de beschikbaarheid ( we hebben nu nog genoeg voorraad maar weten niet wat de crisis nog voor verrassingen brengt.

Op dit moment is communicatie het belangrijkst :

Bel ons : 0541-539353

SMS of App ons : 06-20374058

Mail ons : info@ophuisfietsen.nl

Iedereen veel sterkte toegewenst en blijf gezond, ook aan deze film komt een eind.

< Terug naar het overzicht